Er zijn voldoende PSV fans te vinden in de regio Eindhoven. Zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes. En gelukkig komt er ook jaarlijks heel veel nieuwe aanwas bij. En dat is maar goed ook, want zo blijven er altijd voldoende supporters om die Eindhovense club aan te moedigen. Maar zoals de club zelf wordt aangemoedigd en toegezongen, zo moet eigenlijk toch ook iedere nieuwe fan een warm welkom krijgen! Niets is dan mooier om de club mascotte Phoxy de nieuwe PSV-fan welkom te laten heten. Daarom zijn er de geboorteborden van Phoxy.

Gelukkig heeft geboortebordkopen.nl een prachtig geboortebord van Phoxy ontworpen zodat jullie kleine vent of kleine meid op een echte Eindhovense manier verwelkomt kan worden. Het geboortebord geeft een juichende Phoxy weer. Uiteraard in zijn bekende kleuren. Met zijn rood-witte shirt aan. Zijn donkere broek met nummer 99. Met de voeten van de grond, springend op het gras. Het gras is tevens bedoelt als naambord indien gewenst.

Dus ben je op zoek naar leuke geboorteborden van de PSV-mascotte Phoxy? Neem dan snel een kijkje op de website van geboortebordkopen.nl en dit prachtige Phoxy geboortebord is precies waar jij naar op zoek bent. Het geboortebord wordt gemaakt van Dibond. Slechts 3mm dik, maar oer-sterk. Al vanaf 55 euro verkrijgbaar. Binnen 5 a 6 werkdagen geleverd. En ook een spoedbestelling is tegen betaling mogelijk!